Kreate (CVR: 36587105), Klostervej 22, 5000 Odense C, har ansvar for de personlige data, du oplyser os og er derfor ansvarlig for dine personlige data i henhold til gældende love.

 

  1. Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt

Kreate tager beskyttelsen af vores besøgende og kunders personlige oplysninger alvorligt. Digital Markedsførings persondatapolitik (“Persondatapolitikken”) gælder for alle personlige oplysninger, der indsamles af os eller afgives til os, uanset om det er offline eller online, inkl. personlige oplysninger, indsamlet eller fremsendt på vores hjemmesider (vores “Hjemmesider”) og alle mobilsider, applikationer, widgets samt andre interaktive funktionaliteter (samlet kaldet vores “Apps”) via vores officielle sociale mediesider (vores “Sociale Mediesider”) samt via e-mailmeddelelser.

Helt kort:

  • Vi tager forholdsregler for at beskytte dine Personlige Oplysninger efter gældende lovgivning.
  • Vi sælger aldrig dine Personlige Oplysninger.
  • Vi anvender kun dine Personlige Oplysninger til handlinger som du har igangsat eller anmodet om, til markedsføring af Kreate, til statistik og til at forbedre vores service eller produkter.

Hvis du ikke kan acceptere vilkårene i denne Persondatapolitik, bedes du undlade at benytte vores Sider eller at afgive personlige oplysninger.

  1. Personlige Oplysinger

Hvilke personlige oplysninger kan vi indsamle?

“Personlige Oplysninger” betyder oplysninger, der kan bruges til at identificere dig personligt. Eksempler på personlige oplysninger er:

  • Navn
  • Postadresse (herunder fakturerings- og forsendelsesadresse)
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Selskabsnavn, CVR nr. og adresse

Bopælsland

  • IP-adresse
  • Browser og enhedsoplysninger
  • Server logfileroplysninger
  • Oplysninger indsamlet ved hjælp af cookies, pixel tags og anden teknologi
  • Demografiske oplysninger du har afgivet
  • Positionsoplysninger
  • Samlede oplysninger

Hvilke oplysninger vi indsamler, afhænger af din interaktion med os.

Hvordan indsamler vi personlige oplysninger?

Vi og vores serviceleverandører kan indsamle Personlige Oplysninger på flere forskellige måder, herunder:

  • Via Siderne:Vi kan indsamle Personlige Oplysninger via Siderne.
  • Offline:Vi kan indsamle Personlige Oplysninger fra dig offline, for eks. når du henvender dig på telefon eller email.
  • Via din browser eller enhed:Visse oplysninger indsamles af de fleste browsere eller automatisk via din enhed. Vi bruger disse oplysninger til statistiske formål samt til at sikre, at Siderne fungerer korrekt.
  • Via serverens logfiler:Din “IP-adresse” er et nummer, som din internetudbyder automatisk tildeler den computer eller enhed, du anvender. En IP-adresse identificeres og logges automatisk i vores servers logfiler, hver gang en bruger besøger Siderne, sammen med oplysninger om tidspunktet for besøget og de(n) side(r), der blev besøgt. Vi logger også din IP adresse når du udfylder vores digitale formularer for at undgå misbrug.
  • Ved brug af cookies:Cookies gør det muligt for en webserver at overføre data til en computer eller enhed til registrering, statistik og andre formål. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger ved brug af cookies, findes der en enkel procedure i de fleste browsere, som gør det muligt for dig at afvise brugen af cookies. Du kan læse mere om de cookies, vi bruger, og hvorfor vi bruger dem, i vores Cookiepolitik.
  • Fra dig:Oplysninger så som selskabsnavn, bankoplysninger til brug ved betaling, adresse og postnummer samt andre oplysninger, for eks. din foretrukne kommunikationsmetode, kan blive indsamlet, når du frivilligt afgiver disse oplysninger.
  • Din enheds fysiske position:Vi kan indsamle oplysninger om din enheds fysiske position.

Vi kan i nogle tilfælde bruge en tredjeparts betalingsservice til at behandle køb der foretages via Siderne. I disse tilfælde kan dine Personlige Oplysninger evt. blive indsamlet af denne tredjepart og ikke af os, og de vil være underlagt tredjepartens persondatapolitik frem for vores Persondatapolitik. Vi har ikke kontrol over denne tredjeparts brug eller videregivelse af dine Personlige Oplysninger og er ej heller ansvarlige derfor.

Hvordan bruger vi personlige oplysninger?

Vi kan gøre brug af Personlige Oplysninger:

  • Til at besvare dine henvendelser og imødekomme dine anmodninger, for eks. ved at sende dig nyhedsbreve eller besvare dine spørgsmål og kommentarer.
  • Til at sende dig administrative oplysninger, for eks. oplysninger vedrørende Siderneog ændringer i vores vilkår, betingelser og politikker. Eftersom sådanne oplysninger kan være vigtige for din brug af Siderne, vil du muligvis ikke kunne framelde dig modtagelsen af disse meddelelser.
  • Til at gennemføre og afslutte dit køb, for eks. til at afvikle dine betalinger, sørge for, at din ordre leveres til dig, kommunikere med dig vedrørende købet og at yde dig kundeservice i den forbindelse.
  • Til at give dig opdateringer og meddelelser vedrørende vores produkter, kampagner og programmer og til at sende dig invitationer til at deltage i særlige programmer eller arrangementer.
  • Til at give dig mulighed for at kontakte og blive kontaktet af andre brugere via Siderne, i det omfang den pågældende Sidetillader det.
  • Til at give dig mulighed for at deltage på social medie profilsider og andre tjenester, hvor du kan poste oplysninger og materiale.
  • Til vores forretningsbrug, for eks. analyse og håndtering af vores aktiviteter, markedsundersøgelser, kvalitetsvurderinger, produktudvikling, forbedring af vores Sider, ydelser og produkter, kortlægning af brugertendenser, undersøgelse af vores reklamekampagners effektivitet, tilpasning af oplevelsen på Siderneog indholdet med udgangspunkt i dine hidtidige aktiviteter på Siderne, samt måling af kundetilfredshed og levering af kundeservice (herunder fejllokalisering i forbindelse med kundeproblemer).
  • Vi benytter oplysninger, indsamlet af browsere eller din enhed, til statistiske formål og til at sikre Sidenskorrekte funktion.
  • For yderligere oplysninger om hvilke formål, vi bruger cookies til, henviser vi til vores cookies-politik.
  • Dine personlige oplysninger vil blive behandlet både i Danmark og i andre lande – primært Europa – da vores servere er placeret i Holland. Vi anvender dog også services til at øge hastigheden på Siderne– et såkaldt CDN – og dermed brugeroplevelsen. Disse services fordeler hjemmesidens filer ud på en række servere rundt om i verden for at øge hastigheden på hjemmesiden alt efter brugerens placering. Det betyder, at hvis du tilgår vores services i andre lande, så kan dine oplysninger blive behandlet i et land nær din placering.
  • Vi deler kun oplysninger med forretningspartnere, der har brug for at få adgang til Personlige Oplysninger for at gennemføre de ordrer, som du har afgivet på de pågældende Siderog de vil kun modtage de oplysninger, der er nødvendige til dette formål.
  • Ingen forretningspartnere vil modtage dine Personlige Oplysninger til brug for deres egne markedsføringsformål. Kreate behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende persondata- og databeskyttelseslovgivning.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende Kreate behandling af dine personlige oplysninger, eller hvis du ønsker, at urigtige oplysninger korrigeres eller slettes.

En gang årligt kan du uden beregning få et uddrag af de personlige oplysninger, som Kreate har om dig, ved at sende os en underskrevet skriftlig anmodning til den adresse, der fremgår øverst på denne Persondatapolitik.

Ved at acceptere denne Persondatapolitik erklærer du dig indforstået med og giver dit samtykke til, at disse oplysninger kan blive delt.

  1. Sikkerhed

Vi anvender rimelige organisatoriske, tekniske og administrative metoder til at beskytte Personlige Oplysninger, som vi er i besiddelse af. Desværre kan ingen dataoverførsler over internettet eller dataopbevaringssystemer garanteres at være 100% sikre.

Hvis du har grund til at tro, at din interaktion med os ikke længere er sikker (for eks. hvis du føler, at sikkerheden i forhold til oplysninger du har overført til os, er blevet kompromitteret), bedes du omgående informere os om problemet ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet “Kontakt os” nedenfor.

  1. Adgang, Ændringer og Valg

Du har flere valgmuligheder i forbindelse med vores brug og videregivelse af dine Personlige Oplysninger til markedsføringsformål.

  • Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra os, kan du anvende frameldingsfunktionen i det markedsføringsmateriale, du har modtaget. Du kan også e-maile, ringe eller skrive til os ved hjælp af kontaktoplysningerne, der fremgår nedenfor i afsnittet “Kontakt os”. I din henvendelse skal du anføre, at du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra os.
  • Vi er desuden forpligtet til ikke at videregive dine Personlige Oplysninger til tredjepart, herunder tilknyttede selskaber, med henblik på direkte markedsføring, hvis vi har modtaget og behandlet en anmodning fra dig, om at dine Personlige Oplysninger ikke må deles med tredjepart til det formål. Hvis du ønsker at indsende en sådan anmodning, kan du blot give os besked ved hjælp af kontaktoplysningerne, der fremgår nedenfor i afsnittet “Kontakt os”. Du skal tydeligt angive, at du anmoder os om ikke at videregive dine Personlige Oplysninger til vores tilknyttede selskaber og/eller øvrige tredjeparter med henblik på direkte markedsføring.

Vær opmærksom på, at ændringer ikke nødvendigvis træder i kraft omgående. Vi bestræber os på at imødekomme din(e) anmodning(er) så hurtigt som muligt og senest 30 dage efter modtagelse af din anmodning. Vær desuden opmærksom på, at selvom du vælger ikke at modtage markedsføringsrelaterede henvendelser fra os, kan vi stadig sende dig vigtige administrative meddelelser, og du kan ikke framelde dig modtagelsen af sådanne administrative meddelelser.

  • For at gennemgå, rette, opdatere, tilbageholde, slette eller på anden måde begrænse vores brug af dine Personlige Oplysninger, som vi tidligere har fået af dig, kan du henvende dig til os ved at bruge de kontaktoplysninger, der fremgår af afsnittet “Kontakt os” nedenfor og tydeligt beskrive baggrunden for din henvendelse. Vi beder dig i din henvendelse tydeligt anføre, hvilke oplysninger du gerne vil ændre og om du ønsker, at dine Personlige Oplysninger slettes fra vores database eller i øvrigt oplyse os om, hvilke begrænsninger du ønsker, der skal gælde for brugen af dine Personlige Oplysninger.

Vi vil forsøge at imødekomme din anmodning så hurtigt som muligt. Bemærk dog, at der på trods af vores bestræbelser kan være oplysninger, tilbage i vores databaser og andre fortegnelser, som ikke bliver fjernet eller ændret. Bemærk desuden, at vi kan have behov for at bevare visse oplysninger til registreringsformål og/eller for at gennemføre transaktioner, som du påbegyndte, inden du anmodede om en sådan ændring eller sletning (for eks. når du foretager et køb eller deltager i en kampagne, vil du muligvis først kunne ændre eller slette de udleverede Personlige Oplysninger, efter at sådant køb eller kampagne er afsluttet).

  1. Tredjepartssider

Denne Persondatapolitik omfatter ikke tredjeparts fortrolighedspraksis eller -procedurer i øvrigt, herunder tredjepart, der driver en hjemmeside, hvortil der linkes fra Kreate Sider, og vi er ikke ansvarlige derfor. Det forhold, at Kreate Sider indeholder et link, betyder ikke, at vi eller vores tilknyttede enheder støtter den side, hvortil der linkes.

Vi kan desuden give dig adgang til tredjeparts funktionaliteter, som giver dig mulighed for at lægge indhold ud på din(e) konto/konti til sociale medier. Vær opmærksom på, at alle oplysninger, som du udleverer ved at bruge disse funktionaliteter, er omfattet af den pågældende tredjeparts persondatapolitik og ikke af denne Persondatapolitik. Vi har ingen kontrol over og kan ikke holdes ansvarlige for tredjeparts brug af oplysninger, som du udleverer ved at bruge disse funktionaliteter.

Vi kan heller ikke holdes ansvarlige for andre organisationers retningslinjer og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af oplysninger (herunder datasikkerhedsmetoder), så som Facebook, Apple, Google, Microsoft, LinkedIn, Instagram eller øvrige app-udviklere, app-udbydere, udbydere af platforme for sociale medier, udbydere af operativsystemer, udbydere af trådløse tjenester eller enhedsproducenter, herunder Personlige Oplysninger af enhver art, som du videregiver til andre organisationer via eller i forbindelse med de pågældende Apps eller vores Sociale Mediesider.

  1. Opbevaringsperiode

Vi opbevarer kun dine Personlige Oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne Persondatapolitik.

  1. Følsomme Oplysninger

Vi beder generelt om, at du ikke på eller via vores Sider eller på anden måde sender os eller videregiver følsomme Personlige Oplysninger (for eks. oplysninger vedrørende racemæssig eller etnisk oprindelse, politisk eller religiøs orientering eller overbevisninger i øvrigt, sundheds- eller helbredstilstand, tidligere straffe eller fagforeningsmedlemskab).

I tilfælde hvor det er nødvendigt at overføre følsomme oplysninger såsom konto eller bank oplysninger vil vi tydeligt oplyse, hvordan du kan gøre det på en sikker måde.

  1. Opdateringer Af Denne Persondatapolitik

Vi kan til alle tider ændre denne Persondatapolitik. Du kan øverst på denne side se, hvornår denne persondatapolitik er “Senest opdateret”. Alle ændringer til denne Persondatapolitik træder i kraft, når vi lægger den reviderede Persondatapolitik på en Side.

  1. Kontakt Os

Hvis du har spørgsmål til vores Persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os ved at gå til vores kontaktside.